Ads Top

Jabra en Lenovo werken samen aan volledig geïntegreerde videoconference-oplossing


Jabra gaat een samenwerking aan met Lenovo om een oplossing op de markt te brengen die intuïtieve, snelle en soepele videoconferences levert.

Deze nieuwe oplossing in pakketvorm bestaat uit de Jabra Panacast 50 met 180 graden panoramische 4K plug-and-play video-oplossing en Lenovo’s ThinkSmart Core Kit. Deze bestaat uit ThinkSmart Core en de ThinkSmart Controller.

De ThinkSmart Core is geoptimaliseerd voor zakelijke productiviteit en samenwerking, en vooraf geladen met Microsoft Teams Rooms om werknemers te helpen contact te leggen en te delen - waar ze zich ook bevinden. De ThinkSmart Controller is een 10,1 inch 10-punts HD-touchscreen waarmee gebruikers vergaderingen kunnen opzetten, regelen en content kunnen delen en samenwerken met collega's die op afstand werken.

De Jabra PanaCast 50 & Lenovo ThinkSmart Core Kit, die voor het eerst beschikbaar is in Europa, brengt de beste technologieën van twee van de grootste namen op het gebied van digitale samenwerking samen en creëert een nieuwe standaard voor vergaderruimte-instellingen. Videoconferencing en samenwerking zullen moeiteloos verlopen dankzij de meest kwalitatieve video- en audioapparatuur in één gebruiksvriendelijk pakket.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.