Ads Top

Logitech introduceert de Tap IP en Tap Scheduler

Logitech lanceert twee nieuwe vergaderruimte-oplossingen Tap IP en de Tap Scheduler. Beide producten zijn een nieuwe toevoeging aan het huidige Tap-portfolio en zorgt ervoor dat de vergaderruimte eenvoudig te beheren en te bedienen is voor zowel gebruiker als IT-verantwoordelijke.

De Tap IP maakt het mogelijk om vergaderruimtes eenvoudig te managen via één druk op de TAP net als de eerder geintroduceerde Tap, met als belangrijk verschil dat Tap IP nog eenvoudiger te installeren is, met maar een enkele netwerkkabel die ook voor stroom zorgt (Power over Ethernet). De Tap Scheduler, die buiten de vergaderruimte kan worden bevestigd en kan worden gebruikt, maakt het bovendien mogelijk om eenvoudig de beschikbaarheid van vergaderruimtes in te zien en deze vervolgens met één druk te reserveren.

De Logitech Tap IP en Tap Scheduler zijn in de herfst van 2021 wereldwijd verkrijgbaar, beide met een adviesprijs van 799 euro. De Tap IP kan worden gebruikt met Microsoft Teams Rooms voor Android, Zoom Rooms Appliances, PC-based Zoom Rooms en RingCentral Rooms. Tap Scheduler kan worden geïnstalleerd als een Teams-paneel, Zoom Rooms Scheduling-beeldscherm, of met Meetio.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.