Ads Top

Jabra PanaCast 50 videobar vanaf nu wereldwijd beschikbaar

Jabra's PanaCast 50 wordt vanaf wereldwijd wordt aangeboden, zo ook in Nederland en Belgiƫ. De PanaCast 50 is gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom Rooms.

Door de combinatie van haarscherpe videobeelden, toonaangevende audiotechnologieƫn en vooruitstrevende kunstmatige intelligentie vindt de PanaCast 50 hybride vergaderingen en samenwerken volledig opnieuw uit.

Jabra heeft de technologie van Intel ingezet voor onder andere intelligent zoom en actieve luidsprekerdetectie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Virtual Director-functie automatisch het frame aanpast aan wat er in de vergadering gebeurt. De PanaCast 50 kan hiermee actieve sprekers en de gespreksstroom detecteren, en zo een vergaderervaring op afstand bieden die levensecht en responsief is.

Drie 13-megapixelcamera's creĆ«ren een overzichtelijk 180 graden gezichtsveld in Panoramic-4K. De gepatenteerde real-time video stitching technologie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen die de verschillende video-streams real-time samen kunnen voegen met een zeer lage latency. Van gesprekken met Ć©Ć©n persoon tot volledige teamvergaderingen – deze intelligente technologie brengt iedereen altijd op de meest optimale manier in beeld.

De Jabra PanaCast 50 is nu beschikbaar in de kleuren zwart en grijs voor 1065 euro.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.