Ads Top

Zoom Rooms 'Everywhere Workforce' innovaties vanaf nu beschikbaar

Zoom Video Communications maakt vanaf vandaag nieuwe functies binnen Zoom Rooms beschikbaar, vooral bedoeld voor werknemers die na de pandemie terugkeren op kantoor.

Met de Zoom Rooms Controller (ZRC)-app kun je allerlei functies aansturen, waaronder het starten van een vergadering of eraan deelnemen en volledige controle hebben over de functies voor audio, video en deelnemers.

Via ondersteunde camera's kun je op het Zoom Dashboard en op de Planning Display in realtime zien hoeveel mensen er in een ruimte zijn, om er zeker van te zijn dat voldoende afstand kan worden gehouden en vergaderruimtes niet

Ook kun je luchtkwaliteit van een vergaderruimte in de gaten houden: Neat Bar, een Zoom Rooms apparaat, bevat Neat Sense, waarmee je je vergaderzalen kunt monitoren op zaken als luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en CO2 om gebruikers veilig en gezond te houden. Je kunt deze informatie bekijken op het Zoom-dashboard, op de Zoom Rooms Controller en op het planningsdisplay voor realtime informatie over de veiligheid van je vergaderruimtes.

Mensen kunnen nu een Zoom Rooms for Touch whiteboard delen via Zoom Chat of e-mail. Als het een persoonlijke Zoom Room is, kun je het ook naar je chatgroepen sturen. Dit maakt het makkelijker om content te delen, waardoor het teamgevoel tussen mensen die vanuit huis en op kantoor werken wordt vergroot.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.