Ads Top

DSD Europe stapt in telecommarkt

DSD Europe stapt in de telecommarkt en voegt VoIP-oplossing ClearVox Nexxt toe aan het cloud services aanbod. ClearVox Nexxt is via DSD verkrijgbaar als all-in-one VoIP-oplossing: alle ClearVox functionaliteiten in één maandelijkse dienst. De dienst kan al worden afgenomen vanaf één gebruiker. Vanaf heden verkrijgbaar in het DSD-platform.

ClearVox Nexxt is een communicatieplatform waarmee je met een applicatie op een pc of smartphone kunt bellen via VoIP. De VoIP-oplossing is ontwikkeld vanuit een IT-gedachte. Dit maakt ClearVox Nexxt en de werking van het platform voor IT-resellers eenvoudig en herkenbaar.

DSD Europe biedt ClearVox Nexxt aan als all-in-one VoIP-oplossing. Dit voorkomt ingewikkelde rekensommen door extra kosten voor functies en diensten. Een eindgebruiker kan, voor een vast maandelijks bedrag, gebruik maken van de complete VoIP-oplossing, bestaande uit o.a. een telefoonnummer voor onbeperkt bellen in Nederland, onbeperkt aantal uitgaande nummers en een desktop- en mobiele applicatie, waarmee gebruikers overal en altijd op dezelfde manier gebruik kunnen maken van alle ClearVox functionaliteiten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.