Ads Top

CC4Skype maximaliseert Contact Center agent efficiëntie

CC4Skype, een expert op het gebied van Contact Center oplossingen voor Skype for Business, heeft tijdens de GITEX Technology Week in Dubai haar e-mailoplossing geïntroduceerd. Net zoals bij alle nieuwe functionaliteiten die aan CC4Skype worden toegevoegd, is ook e-mail routering nu al voor bestaande CC4Skype-klanten beschikbaar. De geavanceerde e-mail routeer functionaliteit, op basis van Exchange Web Services (EWS), maakt de oplossing uniek.

Met CC4Skype worden e-mails en telefoongesprekken in dezelfde client afgehandeld als andere digitale communicatiekanalen. Gebruikers kunnen de verschillende kanalen gelijktijdig afhandelen zonder te schakelen tussen applicaties. Hierdoor wordt de efficiëntie verbeterd en de productiviteit verhoogd. Het unieke aan de oplossing  van CC4Skype is hoe inkomende e-mails worden gerouteerd via dezelfde krachtige engine als bij telefoongesprekken. Hiermee kunnen telefoongesprekken en e-mails op basis van kennis en vaardigheden gerouteerd worden naar de juiste afdeling, werkgroep of specifieke medewerker.

Wanneer een agent is toegewezen aan wachtrijen voor zowel e-mail als telefoongesprekken, kan de beheerder prioriteitsregels instellen waarbij telefoongesprekken bijvoorbeeld altijd voorrang krijgen. Wanneer een e-mail binnenkomt, heeft de agent de keuze om te antwoorden (op basis van rich html), af te drukken, te negeren (in welk geval de e-mail teruggaat naar de wachtrij), te sluiten of toe te voegen aan de blacklist (in geval van spam).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.