Ads Top

Logitech introduceert zijn eerste camera speciaal voor kleine vergaderruimtes

Logitech kondigt zijn eerste camera voor conferenties aan, de Logitech MeetUp. De MeetUp is speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimtes en zogenoemde huddle rooms, waarbij het 120-graden gezichtsveld ervoor zorgt dat iedereen in beeld is tijdens meetings. Het geluid is specifiek afgestemd op kleine vergaderruimtes en het compacte alles-in-één-ontwerp minimaliseert gerommel met kabels. MeetUp is USB-plug-and-play ontworpen zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Logitech MeetUp is zo ontworpen dat het werkt met vrijwel elke video conferencing software applicatie en clouddienst, waaronder Skype for Business, Cisco collaboration applicaties en alle Logitech Collaboration Programma-partners zoals BlueJeans, BroadSoft, Vidyo en Zoom.

Logitech introduceert ook een ConferenceCam Soft Remote, een app waarmee men eenvoudig een afstandsbediening voor Logitech MeetUp maakt van je smartphone of tablet. ConferenceCam Soft Remote beschikt over alle bedieningselementen die beschikbaar zijn op de Logitech-afstandsbediening. Het is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en zal vanaf juli beschikbaar zijn in Google Play en de Apple Appstore.

Logitech MeetUp is beschikbaar vanaf midden juli 2017. Zakelijke klanten kunnen MeetUp aanschaffen via het Logitech Video Collaboration reseller netwerk of op Logitech.com voor een adviesprijs van 1099 euro. Logitech Expansion Mic voor MeetUp zal ook verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.