Ads Top

Voys breidt diensten uit naar België

Het Nederlandse Voys breidt haar activiteiten op het gebied van zakelijk bellen uit naar België. De telecomaanbieder biedt een alternatief voor de bestaande, vaak gedateerde, Belgische telefooncentrales. De zakelijke gebruiker heeft met de telefonie van Voys maximale flexibiliteit en de vrijheid om overal en op ieder tijdstip te werken.

Voys lanceert ook in België de online telefooncentrale ‘Freedom’. Deze naam staat symbool voor de mogelijkheid om volledig locatie-onafhankelijk te werken met de diensten van Voys.

Het in Groningen gevestigde bedrijf telt op dit moment zo’n 42 medewerkers en werkt volgens het holacracy-principe: een organisatiemodel zonder managers en zonder functies. Hierdoor kunnen medewerkers het maximale uit zichzelf halen en bovendien optimaal bijdragen aan de organisatie, in een omgeving waarin ze vertrouwen, verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid krijgen.

Zowel in Nederland als in België speelt de Voys 4G app een grote rol. 4G neemt een steeds grotere vlucht en dit geldt ook binnen de zakelijke telefonie. Voys heeft de functionaliteiten van een hardphone verwerkt in een app voor de smartphone.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.