Ads Top

Vodafone vandaag met 4G bellen

Vodafone rolt vandaag 4G-bellen (Voice over LTE of VoLTE) én wifi-bellen (Voice over WiFi of VoWiFi) uit. Door gebruik te maken van de eigenschappen van 4G en Wifi wordt de kwaliteit van mobiel bellen voor Vodafoneklanten verder verbeterd, zowel buitens- als binnenshuis.

Klanten worden vanaf vandaag gefaseerd overgezet op deze nieuwe standaard van bellen en worden geïnformeerd zodra dat gebeurd is. Om gebruik te maken van 4G-bellen en wifi-bellen is een geschikt toestel nodig.

Dankzij 4G-bellen zijn klanten telefonisch beter bereikbaar op locaties waar de 2G- of 3G-dekking niet optimaal is. Dit komt doordat de lage 4G-frequentie (800 MHz) beter in staat is grotere afstanden af te leggen en door bouwmaterialen als beton, glas en staal heen te dringen dan de hogere frequenties van 2G en 3G.
Als de kwaliteit van een gesprek via 4G-bellen bínnenshuis onverhoopt toch niet naar behoren is, dan gebruikt de telefoon de beschikbare Wifi-verbinding om met het mobiele netwerk te verbinden om zo het mobiele gesprek voort te kunnen zetten. Klanten hoeven niet zelf tussen technieken te schakelen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Is een virus

Mogelijk gemaakt door Blogger.