Ads Top

Veenman breidt aanbod uit met Lifesize videoconferencing

Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, breidt zijn aanbod uit met een complete oplossing voor videovergaderen. Deze oplossing is ontwikkeld door Lifesize (onderdeel van Logitech S.A.).

De waarde van video-vergaderen is niet alleen te vinden in besparingen op reistijd. Veenman ziet dat videovergaderingen niet alleen korter zijn, maar ook effectiever dan fysieke vergaderingen. Ook kunnen bijvoorbeeld experts via deze weg gemakkelijk hun bijdrage aan een vergadering leveren, zonder dat ze hoeven te reizen en de gehele vergadering moeten bijwonen. Wie niet bij de meeting zelf aanwezig was, kan dankzij de pas geïntroduceerde record button achteraf de meeting alsnog bijwonen.

Bovendien is video-vergaderen heel wat anders dan met deelnemers aan een grote tafel zitten met een beamer en/of flipover ernaast, en kan daardoor aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generatie werknemers.

Lifesize maakt het mogelijk deelnemers aan een vergadering direct te bellen. Ook is het mogelijk in te bellen zonder dat een nieuw inbelnummer nodig is. Wanneer nieuwe gebruikers worden toegevoegd aan Lifesize Cloud, worden ze ook direct toegevoegd aan het adresboek. Via dit boek kan iedereen met elk video-vergadersysteem rechtstreeks contact met elkaar opnemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.