Ads Top

Gigaset pro demonstreert verschillende Maxwell 10 user cases op IFA Berlijn

Gigaset pro demonstreert op IFA 2015, de wereldwijde beurs voor consumentenelektronica en smarthometoepassingen, zijn Maxwell 10. Deze HD-videotelefoon heeft een aanraakscherm, draait op Android en beschikt over een internetverbinding. IFA vindt plaats van 4 tot en met 9 september 2015 in Berlijn, Duitsland. Gigaset pro is te vinden in hal 4.2b, standnummer 213.

Maxwell 10 is volgens de leverancier de ideale oplossing voor de hotelbranche doordat het hotelgasten extra service biedt. Via het device krijgen ze via de digitale Guest Directory in hun hotelkamer toegang tot alle relevante informatie en tools die ze nodig hebben tijdens hun verblijf. Van reisadvies, informatie over taxi’s en openbaar vervoer en internettoegang tot en met radio, televisie en meer. Een nieuwe trend in de hotelbranche.

De Maxwell 10 is ook optimaal uitgerust voor smarthometoepassingen, zoals deurintercomsystemen. Gigaset pro heeft voor het device een high-end oplossing voor aan de muur ontwikkeld.

De Maxwell is ontworpen als een platform voor partners, die het product kunnen aanpassen en software kunnen toevoegen. Een voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van een zeer goed versleutelde telefoon gebaseerd op de Maxwell 10, die is voorzien van sterke encryptiealgoritmen voor vertrouwelijke telefoongesprekken. Dit maakt het device geschikt voor bepaalde branches en sectoren waar privacy en vertrouwelijkheid van groot belang zijn. Voorbeelden daarvan zijn de publieke sector en de gezondheidszorg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.