Ads Top

Optiom introduceert eenvoudig videobellen met Face2Face

Optiom presenteert de nieuwe videobel applicatie Face2Face waarmee eenvoudig videobelafspraken gemaakt kunnen worden met klanten, cliƫnten, patiƫnten en burgers. Je koopt bij hen ƩƩn of meer zogeheten virtuele kamers en Optiom zal dan een volledig aangepaste omgeving opleveren inclusief het logo en de stijl van de organisatie.

Veel bedrijven, overheden, gezondheidszorg en educatieve instellingen lopen vaak tegen minder budgetten aan maar er wordt wel verwacht dat de kwaliteit van bedrijfsvoering, zorg en educatie op peil blijft, dan wel verbetert.

Optiom heeft gekeken naar de problemen waar veel gebruikers van huidige videoconferencing oplossingen tegen aan lopen en hier een geschikte oplossing voor ontwikkeld om zeer eenvoudig videobelafspraken in te plannen. Volgens Optiom moet de oplossing zo eenvoudig zijn als “Plannen, uitnodigen en ontmoeten”.

Gebruikers vetalen per maand een vast bedrag per virtuele kamer. In deze dienst zit naast een virtuele kamer ook de aanpassing van stijl en integratie van het logo van je organisatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.