Ads Top

De Gigaset Maxwell 10: vaste zakelijke telefoon met Android-besturingssysteem

Gigaset pro introduceert een vaste telefoon die wél meekan met de moderne tijd: de Maxwell 10. Dit is een HD-videotelefoon met touchscreen en Android-besturingssysteem, die te verbinden is met het internet. Met zijn intuïtieve interface is een gesprek doorverbinden eenvoudiger dan ooit. Conferencecalls worden levensecht op het HD-scherm en complete adresboeken synchroniseer je snel met je mobiele Android-toestel. Zijn stijlvolle ontwerp maakt de Maxwell 10 de nieuwe eyecatcher op je bureau.

Gigaset pro kent de zakelijke gebruiker en bracht de wensen en eisen samen in de stijlvolle Maxwell 10. Zo heeft het 10-inch touchscreen een gebruikersvriendelijke interface. Meerdere gesprekken tegelijk zet je zo eenvoudig door naar de juiste persoon. De Maxwell 10 is verder heel geschikt voor vergaderruimten. De video en audio in HD-kwaliteit veranderen videogesprekken in levensechte ontmoetingen. Ook handig: met de Microsoft Office-app bekijk je presentaties, spreadsheets en documenten direct op de Maxwell 10. Je adresboeken, e-mailaccounts en CRM-bestanden zijn eveneens eenvoudig te synchroniseren met bijvoorbeeld je smartphone of tablet. En heb je een kantoor aan huis? Dan maak je dit toestel onderdeel van je smart home.

Gigaset pro gaf daarnaast veel aandacht aan het ontwerp van zijn nieuwste toestel. Linkshandigen plaatsen bijvoorbeeld simpelweg de handset aan de andere kant van het toestel voor nog meer gemak. Er is een draadloze variant beschikbaar, zodat je bureau nog strakker en opgeruimder oogt. Verder biedt de Maxwell 10 de keus uit verschillende designs: van echt leer tot een natuurlijke, houten uitstraling.

De Maxwell 10 is vanaf medio november 2014 verkrijgbaar via gecertificeerde retailers. De bedrade variant heeft een adviesprijs van 569 euro en het draadloze model een adviesprijs van 599 euro. Elk onderdeel – het scherm, de draadloze en bedrade handset, de voet en de muurbevestigingsset – is apart verkrijgbaar. Meer informatie en inspiratie is te vinden op de website van Gigaset pro en de productwebsite. 

1 opmerking:

Peter zei

Dit lijkt me een zeer goed ontwerp, ik zal het zeker proberen en er meer feedback over geven. Van wat ik heb gelezen lijkt het inderdaad een aantrekkelijk stukje technologie!

Mogelijk gemaakt door Blogger.