Ads Top

Nieuwe DECT toestellen van Panasonic

Panasonic breidt het assortiment digitale draadloze telefoons (DECT) uit met de KX-TGH220, de KX-TGC220 en de KX-TGB210, drie nieuwe modellen met een slank en elegant design en een gebruiksvriendelijke interface.
Het paradepaardje van het assortiment is de KX-TGH220, de perfecte thuistelefoon voor gezinnen. Het model is uitgerust met allerlei opvallende functies, zoals een kleurenscherm, blokkering van storende telefoontjes en een modus waarin het toestel geen energie verbruikt. De KX-TGC220 op zijn beurt is met zijn compacte, stijlvolle design de ideale aanvulling in ieder modern, minimalistisch interieur. De opvallende, casual KX-TGB210 is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, rood, blauw, roze en pastelblauw). Voor elke woning is er dus wel een variant.
Dankzij de verschillende blokkeringsopties op de nieuwe DECT-telefoons van Panasonic heeft de gebruiker volledige controle over ongewenste gesprekken: dé oplossing voor vervelende telemarketeers en dure gesprekken vanuit het buitenland. Er kunnen tot vijftig nummers worden geregistreerd, om hele groepen nummers op basis van de eerste twee tot acht cijfers te blokkeren. Deze functie maakt het ook mogelijk om oproepen te weigeren als het nummer van de beller is afgeschermd.
Het hele assortiment (behalve de KX-TGC220 en de KX-TGB210) is ook voorzien van de 'Do Not Disturb'-modus, zodat de gebruiker als dat nodig is volledig met rust wordt gelaten. In de modus kunnen belangrijke telefoonnummers van bijvoorbeeld vrienden en familie worden geselecteerd, zodat die personen de gebruiker altijd kunnen bereiken, ook als de modus is ingeschakeld.
Het KX-TGH220-model is bovendien voorzien van een geavanceerd antwoordsysteem; ideaal voor het afhandelen van gesprekken, of de gebruiker nu thuis is of niet. Wanneer er een nieuw bericht wordt ingesproken, kan het basisstation een geluid laten horen of een audiobericht of sms naar een vooraf geregistreerd mobiel of zakelijk nummer sturen.
De toetsen van het basisstation van de KX-TGH220 zijn op een geavanceerde, verticale manier geplaatst. Het resultaat is een strak afgewerkt design dat gemakkelijk schoon te maken is. De luxueuze, mat afgewerkte handset van de KX-TGH220 ligt goed in de hand en het toetsenblok is voorzien van blauwe achtergrondverlichting.
Voor nog meer connectiviteit in en om het huis is de KX-TGH220 voorzien van een 'Intercom All'-instelling, die contact zoekt met alle aangesloten handsets in de woning, waar ze zich ook bevinden.
Alle nieuwe DECT-handsets zijn voorzien van innovatieve handigheidjes waarmee gesprekken eenvoudiger dan ooit kunnen worden beheerd. Zo is er de ruisreductiefunctie op de KX-TGH220, die achtergrondgeluiden bij de gesprekspartner vermindert.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.