Ads Top

Gigaset R630H PRO

De nieuwe Gigaset R630H PRO is een moderne bedrijfstelefoon met alle denkbare functies en geschikt voor de meest veeleisende werkomstandigheden. De onverwoestbare R630H PRO biedt intensieve bescherming tegen stof en water, en is schokbestendig. Daarmee is dit model vooral geschikt voor bedrijven waar medewerkers vuile handen krijgen op de werkvloer.
De nieuwe R630H PRO combineert een robuuste buitenkant met geavanceerde gebruiksmogelijkheden. Hij is bestand tegen stof en water volgens IP65-normen en bovendien schokbestendig. Daarnaast biedt dit model de bekende zakelijke features van de Gigaset Pro-lijn, zoals ondersteuning van de N720 multicell en N510 singlecell, en de PBX Manager.
De R630H PRO heeft een ergonomisch ontwerp, zodat de gebruiker zelfs onder extreme omstandigheden het toestel nauwkeurig en veilig kan bedienen. Dankzij de vloeiende lijnen in het ontwerp past de telefoon perfect tussen hoofd en schouder. Het rubberen oppervlak zorgt voor een stevige grip. De behuizing heeft een degelijke afwerking en is vrijwel onverwoestbaar. Aan de voorkant bevindt zich een groot display en zitten helder verlichte, rubberen toetsen die afwasbaar zijn. De volumeregelaar valt op met een licht contrasterende kleur, dus is makkelijk in gebruik.
De Gigaset R630H PRO biedt maximaal gebruiksgemak onder lastige omstandigheden. Meldingen met trillingen en licht, profielen die aan te passen zijn voor verschillende omgevingen, een kleurendisplay met een grafisch menu, directe controle over het volume met de toetsen aan de zijkant en een hoogwaardige handsfree functie in full-duplex kwaliteit bieden hulp in elke situatie. De meldingen met trillingen en licht zorgen ervoor dat je nooit meer een oproep mist. Het led-lichtalarm is ook op elk moment te gebruiken als zaklamp. Het 18-inch kleurendisplay heeft 128 x 160 pixels en een duidelijk, intuïtief menu dat makkelijk is in het gebruik dankzij het grote, verlichte toetsenbord en de heldere navigatietoetsen. Als een gebruiker meerdere dingen tegelijk moet doen, activeert hij de handsfree functie of sluit hij een headset aan op de handset.
De Gigaset R630H PRO heeft een extra lange stand-bytijd van tot wel 310 uur. Dat betekent dat je de handset heel lang met je mee kunt dragen tijdens je werkzaamheden. De gesprekstijd van maximaal veertien uur maakt dat je de R630H PRO op een werkdag niet één keer hoeft op te laden in het basisstation.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.