Ads Top

Van Delen Telecom en Parentix sluiten partnerschap voor Lync+

Van Delen Telecom is reseller geworden van Parentix en treedt daarmee toe tot het uitgebreide partnernetwerk. Klanten van Van Delen Telecom kunnen met het product Lync+ van Parentix vanaf heden profiteren van de voordelen van Microsoft Lync vanuit de cloud.
Met de toetreding tot het partnernetwerk van Parentix heeft Van Delen Telecom de mogelijkheid om telefonie in een hostingvorm aan te bieden. ‘Vanuit het huidige klantenbestand zien wij een toenemende vraag naar Microsoft Lync en een samensmelting van telefonie en IT’, zegt Corné van Delen, directeur van Van Delen Telecom, ‘Lync+, de gehoste versie van Microsoft Lync van Parentix, is een mooie aanvulling op ons portfolio om deze ontwikkeling en de vraag van onze klanten in te vullen.’
Klanten van Van Delen Telecom kunnen met Lync+ gebruik maken van alle functionaliteiten en mogelijkheden die Microsoft Lync te bieden heeft.  Lync+ maakt het mogelijk om op verschillende manieren samen te werken met directe collega’s maar ook met relaties buiten een organisatie. Gebruikers kunnen moeiteloos schakelen tussen chatten, onderling gratis bellen, video- en groepvergaderen en desktop delen. Parentix regelt een totale ontzorging, door middel van automatisch updates, onderhoud en back-ups van de benodigde software te verzorgen. ‘Van Delen heeft al ruim 15 jaar ervaring in de telecomwereld’, stelt Pieter Gabes, directeur van Parentix, ‘Parentix biedt met Lync+ een hosted oplossing op het gebied van telefonie, door de samenwerking kunnen wij gebruik maken van elkaars expertise en een optimale service bieden aan eindgebruikers’.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.