Ads Top

Interoute reduceert kosten HD-videoconferencing

Interoute introduceert Interoute SmartPoint. Deze alles-in-één videoconferencingoplossing betekent een breuk met de traditionele manier waarop apparatuur voor videoconferencing wordt aangeschaft en geïnstalleerd.
Interoute SmartPoint is een kant-en-klare videoconferencingoplossing, maar wel met de vrijheid voor klanten om zelf aan te geven welke componenten in de voorgeconfigureerde bundel moeten zitten. Het scherm, de camera en de codec kunnen vrij worden geselecteerd. Door de expertise van Interoute is de klant ervan verzekerd dat alle componenten die beschikbaar zijn voor selectie van de hoogste kwaliteit zijn, optimaal met elkaar samenwerken en aantrekkelijk zijn geprijsd.
Het volledig geïntegreerde systeem wordt vervolgens als een totaalpakket geleverd, inclusief Interoute’s eigen, universele schermstandaard. Hierdoor kan Interoute SmartPoint binnen enkele minuten operationeel zijn, tegen een fractie van de kosten van andere bundels die op de markt zijn.
Het aanschaffen en installeren van videoconferencingoplossingen kan duur en tijdrovend zijn. Onder andere voor de wandmontage van de apparatuur en het instellen van de software op de systemen in de verschillende landen is vaak een team van installateurs nodig. Interoute biedt met Interoute SmartPoint een compleet nieuw leveringsmodel dat bestaat uit een vrijstaande, aluminium voet die wordt ingericht met de door de klant gekozen videoconferencingtechnologie. De oplossing wordt vooraf geconfigureerd en gemonteerd en als een pakket dat direct klaar is voor installatie geleverd op een pallet. Om de oplossing in gebruik te nemen, hangt de klant het scherm simpelweg aan de bijgeleverde standaard en verbindt de stroom- en netwerkkabels.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.