Ads Top

Projectontwikkelaar John Laing zet Polycom video-oplossingen in

Polycom, Inc heeft een combinatie van Microsoft Lync Server 2010 en Polycom RealPresence-video-oplossing geleverd aan John Laing. Deze onderneming is actief op het gebied van grote infrastructuur- en bouwprojecten voor de publieke sector. Met de nieuwe oplossing voor end-to-end Unified Communications en samenwerking, die wereldwijd is geïmplementeerd, beschikken de medewerkers van John Laing in 73 vestigingen in Engeland en zes kantoren buiten het Verenigd Koninkrijk over optimale videoconferencingmogelijkheden voor het ontwikkelen en beheren van projecten.
John Laing werkt op dit moment aan 76 privaat gefinancierde infrastructuurprojecten voor de publieke sector. In Nederland is het bedrijf betrokken bij de aanleg van de A15 en de bouw van het belastingkantoor in Groningen.
Het gebruik van videoconferencing heeft de medewerkers van John Laing geholpen om de interne en externe communicatie te verbeteren. Het bedrijf zet videoconferencing breed in dankzij de integratie van de Polycom-oplossingen met Microsoft Lync-desktop-clients. Ongeveer de helft van alle medewerkers – circa duizend mensen – werkt veilig, makkelijk en intuïtief met de Polycom-desktopoplossing of het systeem in een vergaderruimte. Zij hoeven alleen maar een contactpersoon in hun Lync-lijst aan te klikken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.