Ads Top

Gigaset introduceert twee DECT-telefoons

Gigaset introduceert twee DECT-telefoons die een nieuwe standaard moeten zetten op het gebied van intuïtieve en eenvoudige bediening, zo laat de fabrikant weten. Zo zijn de E500A XL en de E310 uitgerust met grotere knoppen, hebben ze een beter geluid en bieden ze intuïtieve bediening. Verder zijn er speciale frequentie-instellingen mogelijk, zodat ook mensen met een gehoorbeperking perfect kunnen bellen.
De E500A XL en E310 zijn onder meer zeer geschikt voor de oudere generatie: de grote, helder verlichte knoppen en duidelijk zichtbare druktoetsen maken het voor senioren nog eenvoudiger een telefoon te gebruiken. De hoogcontrastschermen zorgen voor een uitstekende weergave van letters en cijfers. Daarnaast is het lettertype naar wens te vergroten. De tekstmenu’s bieden probleemloze navigatie: de duidelijk leesbare en direct te begrijpen benamingen leiden de gebruiker snel naar de gewenste optie.
De nieuwste innovaties zijn geïntegreerd in het akoestische ontwerp van de Gigaset-toestellen. Sommige mensen met een gehoorbeperking horen tonen op hoge frequentie beter, anderen juist op lage frequentie. Daarom biedt de E310 van Gigaset twee verschillende geluidsprofielen, elk met een alternatief geluidsfrequentiebereik. De hoogwaardige audio-opties van de nieuwe Gigaset-toestellen bieden verder diverse mogelijkheden voor handsfree bellen en het snel aanpassen van het geluidsvolume met knoppen aan de zijkant van de handset. Zo is het volume ook tijdens een telefoongesprek aan te passen.
De E500A XL is uitgerust met een geïntegreerd antwoordapparaat met een opnametijd van maar liefst 25 minuten. Verder biedt het toestel een gesprekstijd van 25 uur en een stand-bytijd van 240 uur. Dankzij een SOS-functie op het basisstation kunnen gebruikers direct hulp inroepen als zij dit nodig hebben, zonder dat ze daarvoor lastige nummers hoeven te onthouden. De E310 biedt een gesprektijd van 20 uur en 220 uur stand-bytijd.
De zilverkleurige Gigaset E500A XL met grote, verlichte knoppen en eenvoudig aan te passen volume is verkrijgbaar voor 129,95 euro.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.