Ads Top

Siemens Enterprise Communications introduceert volgende generatie UC oplossing voor MKB

Siemens Enterprise Communications introduceerrt een all-in-one oplossing die de voordelen van UC naar het MKB brengt, ongeacht de telefonieomgeving. OpenScape Business levert spraak, UC, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. Het is de eerste oplossing die geïntroduceerd wordt in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. Bovendien biedt OpenScape Business, voor klanten die momenteel OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken, een eenvoudige en kostefficiënte migratie naar UC, terwijl gebruik gemaakt wordt van hun huidige investering.
OpenScape Business is gemakkelijk schaalbaar aan de groei van een MKB-bedrijf en de verandering van diens telefonie- en communicatiebehoeften. Ondanks het telecommunicatieprotocol dat een bedrijf voert, is OpenScape Business uniek in het bieden van één enkel platform om hun UC behoeften te adresseren, hun investering te beschermen en het gebruik te vereenvoudigen. Klanten die momenteel TDM gebruiken, worden ondersteund met spraak met ingebouwde IM en aanwezigheidsstatus, en, als ze later voor IP kiezen, kan het gemakkelijk worden toegevoegd in het tempo van de klant om volledige UC functionaliteit te realiseren, zonder een nieuw platform te hoeven kopen. Bovendien vereenvoudigen de intuïtieve webgebaseerde management tools van deze oplossing de installatie, het beheer en de upgrades.
Het toenemend aantal mobiele MKB medewerkers kan OpenScape Business gebruiken op een grote verscheidenheid aan toestellen en tabletten, zodat bedrijven hun gebruikers die flexibiliteit kunnen bieden op dat gebied die ze willen. Ook biedt het een client voor Apple MAC OS, hetgeen zorgt voor meer betrouwbaarheid en functionaliteit voor gebruikers dan de “web-only” opties in veel concurrerende oplossingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.