Ads Top

GO Connect start distributie hosted Microsoft Lync

GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, gaat de clouddienst Lync4all van StartReady distribueren. Lync4all is een veelzijdige telefonie-oplossing, gebaseerd op Microsoft Lync, de Unified Communications-oplossing van Microsoft. Hierbij worden alle moderne communicatiemiddelen in één toegankelijk platform geïntegreerd. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen e-mail, telefonie, voicemail, instant messaging en videoconferentie. Werknemers leggen hierdoor sneller en gerichter contact met collega’s en kunnen ook op afstand beter met elkaar samenwerken. Dit vermindert de reistijd en –kosten en levert een bedrijf een aantoonbare kostenbesparing en productiviteitsverbetering op.
Tot voor kort was de functionaliteit van Microsoft Lync alleen beschikbaar voor grotere bedrijven. Omdat de Lync4all-dienst wordt gehost in de cloud, is het voor bedrijven vanaf 10 medewerkers nu ook mogelijk om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. De installatie brengt daarnaast geen initiële investeringen met zich mee en omdat er gratis contact kan worden gelegd, scheelt dit tevens in de telefoniekosten.
Lync4all wordt in twee soorten abonnementen aangeboden. Lync4all Public Cloud is een alles-in-één-pakket voor het MKB, waarbij het telefoonabonnement, Microsoft-licenties en een gebruikersportal zijn inbegrepen. De dienst is schaalbaar en het bedrijf kan zelf eenvoudig medewerkers aan- of afmelden en mutaties doorvoeren. Grotere bedrijven kunnen kiezen voor de Lync4all Private Cloud, een op maat ingerichte telefonie-oplossing, voor bedrijven vanaf 250 medewerkers. Hierbij zijn Microsoft-licenties niet automatisch inbegrepen. Afhankelijk van wat het bedrijf zelf al in huis heeft, worden deze licenties wel of niet opgenomen in de dienst. Omdat het platform volledig integreert met Microsoft Office is er minimale training nodig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.