Ads Top

TelePresence in World Trade Center Amsterdam

TelePresence Exchange International heeft per begin augustus een publieke telepresence in WTC Amsterdam geopend, met verbindingsmogelijkheden naar 76 andere publieke telepresencelocaties in de wereld. Ook kan het systeem verbinding maken met meer dan 3.500 publieke video conferencing locaties in de wereld en naar iedere in-house video systeem van de klant zelf.
Het nieuwe systeem, een Cisco CTS3010 is het grootste telepresence systeem van Cisco en is in staat met 3 schermen, op ware grootte(op full HD 1080p en 30 frames per seconde)- te communiceren met andere telepresence- en videosystemen in de wereld. Immersive Telepresence technologie, de hoogst denkbare kwaliteit onder video conferencing, communiceert over eigen fiber (dus geen internet) waardoor geen tijdvertraging waarneembaar is en het een werkelijke real-time meeting evenaart. Het is alsof je aan dezelfde ronde boardroom tafel zit. Met name voor internationale organisaties met veel wereldwijde vestigingen biedt dit systeem een uitkomst om veel kosten en tijd te besparen, maar ook verschillende internationale masterclasses bij te wonen.
TPEX – TelePresence Exchange International is ’s wereld grootste onafhankelijke provider van publieke telepresence locaties. TPEX heeft connecties naar netwerken van TATA, BT, Verizon, Telefonica, T-systems en Orange en is ook in staat om verbindingen te leggen naar ieder ander telepresence netwerk in de wereld. Met inmiddels 76 TelePresence locaties in het portfolio is TPEX de grootste aanbieder van publieke locaties in de wereld en breidt de footprint van TPEX snel uit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.