Ads Top

App voor informatiedienst 1975

De telefonische informatiedienst 1975 online heeft een nieuwe app voor automobilisten gelanceerd. Met één druk op de app krijg je direct een persoonlijke zoekassistente aan de lijn. Dit geeft de gebruiker handsfree - dus veilig en snel - toegang tot het internet. De app is hiermee het alternatief voor een groot aantal andere apps.
Bij 1975 online krijg je direct - zonder keuzemenu's - een medewerker aan de lijn die alle gewenste informatie verstrekt met behulp van internet. Met de persoonlijke zoekassistente van 1975 online kun je dus handsfree surfen op internet. Bovendien kun je meerdere vragen per gesprek stellen. De medewerkers van 1975 online zijn getraind om snel en effectief te zoeken op internet en mee te denken met de klant.
1975 online is nu ruim een jaar in de lucht, en heeft inmiddels een grote groep vaste klanten. Gebleken is dat de meeste vragen gaan over telefoonnummers, openingstijden en extra verkeersinformatie. De gesprekken gaan ook vaak over de actualiteit. Iemand vraagt bijvoorbeeld naar een restaurant in Soest en wil ook een nieuwsupdate van de Olympische Spelen. Een dergelijk gesprek wordt doorgaans in 50 seconden afgehandeld.
De gratis app is beschikbaar voor Apple, Android, Windows Mobile en Blackberry.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.