Ads Top

Mitel breidt UC uit naar Apple iPhone en iPad

Mitel Unified Communicator (UC) Advanced-software is nu beschikbaar voor het iOS mobiele besturingssysteem voor Apple iPhones en iPads. Hierdoor is Mitel nu in staat unified communications-toepassingen te leveren voor de meest gebruikte besturingssystemen binnen zakelijke omgevingen: iOS, RIM en Android. Dit biedt IT-managers de mogelijkheid het BYOD-principe te faciliteren waarbij werknemers hun eigen mobiele toestel gebruiken voor zakelijke doeleinden.
BYOD vormt een van de vele extra uitdagingen voor IT-afdelingen om beveiliging te garanderen en controle te houden. Mitel maakt het mogelijk beter met deze trend om te gaan door unified communications te bieden voor iOS en andere mobiele platformen. Dit bouwt voort op Mitel's Freedom Architecture, die afrekent met de gesloten, single-vendor UC-architectuur en uitgaat van  een 'best-in-class'-benadering voor de communicatie-infrastructuur.
Mitel UC Advanced biedt desktop- en mobiele gebruikers één enkele interface voor toegang tot alle Mitel communicatieoplossingen, waaronder spraak, video, instant messaging, conferencing en aanwezigheidsfunctionaliteit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.