Ads Top

Prodist gaat hosted telefonie van OneXS aanbieden

OneXS, aanbieder van innovatieve communicatieoplossingen voor bedrijven en Prodist, een reseller uit Leeuwarden met bedrijfssoftware als specialisatie gaan gezamenlijk hosted voice diensten aanbieden. De overeenkomst gaat per 1 april van kracht. Prodist zal in eerste instantie de hosted voice oplossing en verbindingen van OneXS aanbieden aan klanten.
Prodist, van oorsprong een ontwikkelaar van business solutions, is een aantal jaren geleden zelf klant geworden bij OneXS en heeft de hosted telefonie-oplossing daarom al enige tijd in gebruik. “De oplossing is dusdanig goed en flexibel in te richten dat we besloten hebben eigen software te gaan schrijven die integreert met ons eigen ERP-systeem.” Aldus Kor van der Meulen, directeur van Prodist Business Solutions. Een belangrijk onderdeel van het ERP-systeem, dat voorziet in productie- en voorraadplanning, calculatie en andere bedrijfsprocessen, is de CRM-module. Specifiek voor de OneXS- hosted voice oplossing ontwikkelt Prodist software die de telefonie-oplossing en de CRM-module aan elkaar koppelt.
Het voordeel van deze oplossing is dat deze  Prodist klanten een ‘one stop shop’ biedt en het bovendien mogelijk maakt om geheel of gedeeltelijk in de cloud te werken. Het breedbandportfolio van OneXS-verbindingen is bovendien optimaal geschikt voor bedrijven omdat deze end-to-end gecontroleerd zijn en ruim baan geeft aan andere cloud diensten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.