Ads Top

Arthur van den Ende naar Xelion


Xelion heeft per 1 januari 2010 Arthur van den Ende aangesteld als directeur. Van den Ende heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve communicatie-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf speelt in op de groeiende belangstelling voor betaalbare, geïntegreerde en gebruikervriendelijke telefonie-oplossingen via IP, ofwel Unified Communications (UC).
Van den Ende (50 jaar) was voorheen medeoprichter en CEO van BBned, en beklede diverse management functies bij KPN en verschillende IT-bedrijven. Met ruim 25 jaar ervaring op het snijvlak van IT en telecommunicatie beschikt Van den Ende over het profiel om bij Xelion de verdere uitbouw van de onderscheidende UC-oplossing van Nederlandse bodem gestalte te geven.
Consumenten bellen al veelvuldig via internet. Zestig procent van de Nederlandse gebruikers van een internetverbinding gebruikt deze ook voor bellen (Telecompaper). Door de sterk verbeterde kwaliteit van telefonie over internet neemt nu ook de belangstelling in het zakelijk segment sterk toe. De zakelijke gebruiker wil naast het verlagen van de belkosten en efficiënter bellen ook zijn bereikbaarheid verbeteren en dit integreren in zijn bedrijfsproces. Xelion heeft zich met zijn twintig jaar ervaring in bedrijfssoftware tot een succesvolle Nederlandse leverancier van Voice over IP-software ontwikkeld. Internettelefonie oplossingen spelen in op de behoefte om efficiënter te communiceren en beter bereikbaar te zijn. Zo kan de gebruiker bellen vanuit een Excel-bestand of andere applicatie op zijn pc. Ook vaste en mobiele telefonie integreren, of direct zien of iemand bereikbaar is, behoren tot de standaard mogelijkheden van de Xelion-oplossing. Daarnaast wordt voorzien in het brede scala aan telefonie functies die een zakelijke gebruiker vraagt. De techniek van de gebruikersinterface is uniek en beschikt over technieken waarvoor patent is aangevraagd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.