Ads Top

Interactive Intelligence brengt SIP Station op de markt


Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke Unified IP communicatieoplossingen, levert vanaf vandaag het Interaction SIP Station, een nieuw toestel dat een betaalbaar, betrouwbaar en eenvoudig alternatief is voor IP-telefoontoestellen. Terwijl IP-toestellen steeds meer en uitgebreidere functionaliteit bieden zijn complexiteit en kosten een reden voor veel organisaties om ze nog niet toe te passen op de werkplek, zo zegt Gartner. Het alternatief is het gebruik van een USB-headset in combinatie met een softphone maar de onbetrouwbaarheid qua audio houdt gebruik daarvan vaak tegen.
Met een dedicated chip-set voor een hoge kwaliteit audio, heeft het Interaction SIP Station geen hoorn, display of toetsen. In plaats daarvan werkt het in combinatie met een headset en de Interactive Intelligence Interaction Client 3.0, een softwareapplicatie op de PC voor het opzetten en beheren van gesprekken met onder andere mogelijkheden voor het maken van opnames van gesprekken, conferentiegesprekken, presence management, bedrijfstelefonielijst, wachtrijen monitoren en gespreksgeschiedenis. De afmetingen zijn slechts 11,4 cm x 11,4 cm x 3,8 cm en daarmee neemt het Interaction SIP Station ook minder ruimte in dan de traditionele telefoon. Veiliger en eenvoudig in gebruik: het toestel heeft knoppen voor het aannemen en verbreken van gesprekken, mute, volume, alarmknop (snelkeuzenummer) en een LED-lampje voor de status. Het Interaction SIP Station™ gebruikt power over Ethernet (PoE) en is daarmee nog betrouwbaarder om dat eenvoudiger en efficiënter voor back-up stroom kan worden gezorgd.
Het Interaction SIP Station is bedoeld voor middelgrote tot grote contact centers en organisaties en zal worden verkocht als optioneel toestel bij de Interactive Intelligence all-in-one IP communications software suite, Customer Interaction Center (CIC 3.0). Distributie vindt in Nederland plaats via het partnerkanaal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.