Ads Top

Qurius live met Office Communications


Qurius is live gegaan met Office Communications Server (OCS), de Unified Communications-oplossing van Microsoft. Met dit geïntegreerde communicatieplatform bellen Qurius-medewerkers elkaar met één muisklik via hun laptop, sturen ze elkaar chatberichten en vergaderen ze online met behulp van diverse audio- en video-opties. Qurius' Europese vestigingen communiceren nu net zo makkelijk nationaal als internationaal.
Met de introductie van Unified Communications binnen de eigen organisatie speelt Qurius in op ‘het nieuwe werken’: flexibel werken, waar en wanneer je maar wilt. Deze nieuwe manier van werken brengt diverse voordelen met zich mee als minder reistijd, snellere reacties en effectiever samenwerken, met een reductie van de reis- en communicatiekosten tot gevolg.
“Afgelopen week hebben we voor bijna 60 mensen vanuit 28 verschillende locaties door heel Europa een training over onze methodiek verzorgd”, zegt Ton Baeten, directeur bij Qurius Infrastructure Solutions en verantwoordelijk voor de uitrol van OCS. "Deze training verliep via OCS, waardoor we aanzienlijk op reiskosten en tijd hebben bespaard."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.