Ads Top

Zoom lanceert Zoom Workplace, een nieuwe AI-gedreven digitale werkplek

Zoom Video Communications kondigt vandaag Zoom Workplace aan, een AI-gedreven platform voor samenwerking. Daarnaast onthult Zoom nieuwe functionaliteiten voor AI Companion die (samen)werken productiever maken.

Enkele nieuwe functies zijn AI Companion-features voor Zoom Phone,  ‘Ask AI Companion’ en een nieuwe look voor de Zoom-app. Daarnaast zijn nieuwe CX-verbeteringen aangekondigd voor Zoom Contact Center die klantrelaties versterken en realtime AI-gedreven inzichten bieden in performance.

Met Ask AI Companion kunnen gebruikers à la minute belangrijke informatie ophalen, taken automatiseren en up-to-date blijven door informatie te synthetiseren uit onder meer Zoom Meetings, Mail, Team Chat, Notes en Docs. Daarnaast helpt Ask AI Companion met automatische notulen, actiepunten en samenvattingen van chats, e-mails en documenten. Een latere release zal integraties mogelijk maken met selecte applicaties van derden.

Zoom Phone biedt nu AI-gegenereerde samenvattingen en actiepunten, zodat gebruikers zich kunnen richten op het gesprek in plaats van het maken van notities. Voicemail-prioritering zorgt ervoor dat gebruikers belangrijke gesprekken niet over het hoofd zien, terwijl Voicemail Task Extraction taken aanmaakt op basis van voicemailberichten zonder dat je ernaar hoeft te luisteren. Team SMS Thread-samenvattingen bieden tot slot korte overzichten van Team SMS-threads in PowerPack.

Team Chat biedt nu slimme planning die automatisch de bedoeling achter een chat-meeting interpreteert om tijdstippen voor te stellen; in de toekomst worden AI-gedreven suggesties voor het voltooien van zinnen en snelle reacties gedaan, samen met ondersteuning voor 38 extra talen (in preview) in het automatisch opstellen en samenvatten van chats.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.