Ads Top

Jabra breidt de Evolve2-serie uit

Jabra breidt de Evolve-serie uit met drie nieuwe Evolve2-headsets. De abra Evolve2 65 Flex, Jabra Evolve2 55 en Jabra Evolve2 50 zijn ontworpen om flexibel hybride werken nog makkelijker te maken.

De Jabra Evolve2 65 Flex biedt volgens Jabra optimale flexibiliteit door het unieke ontwerp met een inklapbare, scharnierende hoofdband en kleinere oorschelpen. De headset wordt geleverd met een zacht, duurzaam etui zodat hij in elke tas mee kan en niet beschadigd raakt. Dankzij de krachtige chipset, het geavanceerde digitale algoritme en de beamforming Jabra ClearVoice-microfoons voor open kantooromgevingen, zijn gebruikers zelfs op locaties met veel lawaai goed verstaanbaar.

De Evolve2 65 Flex is ook uitgerust met een 360° busylight, een lampje dat gaat branden als de gebruiker in gesprek is en niet gestoord wil worden, en een korte wegneembare microfoonarm. Daarnaast zijn de headsets gecertificeerd voor alle toonaangevende virtuele vergaderplatforms als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom. De headset kan gerust de hele dag gebruikt worden voor werk en muziek, want deze belooft tot 32 uur muziek en tot 20 uur gesprekstijd (met ANC/busylight uitgeschakeld).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.