Ads Top

Sennheiser kondigt TeamConnect Ceiling Medium voor middelgrote ruimtes aan

Sennheiser lanceert een nieuwe plafondmicrofoon voor middelgrote meetingrooms en ruimtes voor lezingen of samenwerking. De nieuwe TeamConnect Ceiling-oplossing kreeg de naam TeamConnect Ceiling Medium (TCC M) en zal vandaag onthuld worden op de Sennheiser-stand (Hall 3, stand 3C600) op Integrated Systems Europe in Barcelona.

In tegenstelling tot de TCC 2 is de TCC M rond, maar hij biedt dezelfde opties voor installatie aan het plafond – in opbouw, opgehangen of ingebouwd. Deze opties maken kabelvrije tafels en een flexibele opstelling van het meubilair mogelijk.

TeamConnect Ceiling-oplossingen maken gebruik van gepatenteerde, automatische beamforming-technologie en de TruVoicelift-functie. Die zorgen voor een perfecte verstaanbaarheid van de spraak, en bieden de spreker tegelijk een enorme flexibiliteit qua beweging en positie. De hoogkwalitatieve, ingebouwde elektreet-condensorcapsules, die in Duitsland gemaakt worden, hebben zichzelf al in tal van Sennheiser-microfoons bewezen.

Ze garanderen volgens Sennheiser een perfecte spraakverstaanbaarheid en bieden een voortreffelijke audiokwaliteit door de volledige meetingroom te capteren. Dankzij deze features kan de microfoon voortdurend de positie van de spreker bepalen, zonder dat je op voorhand manueel sprekerzones moet configureren. Wanneer er extra controle nodig is, kunnen prioritaire en uitgesloten zones worden ingesteld in onze Sennheiser Control Cockpit, die toonaangevend is binnen de sector. Dit betekent dat geen enkel gesproken woord verloren gaat tussen de mensen in de meetingroom en de externe deelnemers aan de meeting.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.