Ads Top

EPOS introduceert de EXPAND Vision 1-webcamera 

Het internationale audiomerk EPOS introduceert zijn eerste persoonlijke webcam, de EXPAND Vision 1. De EXPAND Vision 1 is ontwikkeld om de hybride werkplek compleet te maken en rekent af met veel voorkomende problemen bij virtuele vergaderingen, zoals slecht beeld, lange set-uptijden en geknoei met instellingen.
 
De EXPAND Vision 1 heeft een ultrascherpe 4K-camera die het beeld optimaliseert op basis van de lichtomstandigheden. Om de frustraties van slecht verstaanbare audio te voorkomen, beschikt de EXPAND Vision 1 over twee microfoons met ruisonderdrukking. Ze zijn ontworpen om alleen de stem van de gebruiker op te pikken en achtergrondgeluiden te negeren.

Het heen en weer pendelen tussen werkplekken en vergaderingen levert regelmatig vertraging op, omdat gebruikers hun apparatuur opnieuw moeten aansluiten en configureren. Om last-minute stress te voorkomen, zorgt de EXPAND Vision 1 via de meegeleverde USB-C kabel voor een snelle verbinding. Geen ingewikkelde set-ups en installaties, dus.  
 
De USB-C kabel is bovendien ontworpen om het kabelbeheer efficiënter te maken en problemen met andere apparaten te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.