Ads Top

Nieuwe Evolve2 75 headset van Jabra

 


Jabra introduceert de Evolve2 75, de nieuwste aanwinst binnen de zakelijke headsets van de Evolve-reeks. De pasvorm van de Evolve2 75 is ergonomisch en speciaal naar de vorm van de oorschelp ontworpen.

Het ontwerp van de oorkussens is opnieuw vormgegeven, wat de ventilatie verbetert en de druk op het oor verminderd. Bovendien is de kromming en vulling van de hoofdband geoptimaliseerd, zodat de headset beter op zijn plaats blijft. Dit voorkomt niet alleen ongemak, maar verbetert ook de actieve geluidsonderdrukking. Zo biedt de Evolve2 75 optimaal comfort, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

De Evolve2 75 is Jabra’s eerste Evolve headset met volledig instelbare Jabra Advanced Active Noise CancellationTM (ANC), waarmee gebruikers zelf in kunnen stellen hoeveel van hun omgeving zij willen horen. Met behulp van de ‘HearThrough’-functie, kan de gebruiker het omgevingsgeluid horen, zonder dat de gebruiker de headset hoeft af te zetten. Met aanpasbare instellingen, zoals MySound (voor de Sound+ mobiele app), gepersonaliseerde profielen en de aanpasbare equaliser voldoet de Evolve2 75 volledig aan de veranderde behoeften van gebruikers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.