Ads Top

Logitech Scribe, een contentcamera om analoge whiteboards digitaal te maken

Logitech introduceert de Logitech Scribe, een contentcamera om analoge whiteboards digitaal te maken. Logitech Scribe, te gebruiken met Microsoft Teams, Zoom en Pexip, stuurt de inhoud van een whiteboard met 'ongelooflijke helderheid' uit naar videovergaderingen.

Deelnemers in de vergaderruimte kunnen de content op het whiteboard delen in videovergaderingen door op de draadloze knop te drukken die bij Scribe meegeleverd wordt of door op de onetouch-controller, zoals de Logitech Tap, van de vergaderruimte te tikken. De draadloze knop werkt momenteel met Zoom Rooms en ondersteuning voor Teams Rooms komt later dit jaar.
Scribe werkt ook als een USB-contentcamera met vrijwel elke videoconference-oplossing, waardoor het flexibel gebruikt kan worden in vergaderruimtes, klaslokalen of zelfs thuiskantoren.

Met behulp van ingebouwde kunstmatige intelligentie kan Scribe de presentator transparant maken, zodat deelnemers op afstand het whiteboard kunnen zien zonder dat er iets in de weg zit. Ook worden automatisch de kleuren van markeringen verbeterd zodat de inhoud gemakkelijker te lezen is. Scribe heeft zelfs de mogelijkheid om andere niet-digitale inhoud te detecteren, zoals Post-its, een vaak gebruikte tool tijdens brainstormsessies.

Logitech Scribe is nu beschikbaar in de Benelux met een adviesprijs vanaf 1299 euro, inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.