Ads Top

Jabra introduceert nieuwe serie intelligente camera’s


Jabra kondigt vandaag de nieuwe Jabra PanaCast camera line-up aan. De nieuwe line-up bestaat uit de Jabra PanaCast 50 - 's werelds eerste intelligente videobar - en de Jabra PanaCast 20 - een innovatieve, intelligente en persoonlijke camera.

De PanaCast 50 neemt de rol van 'regisseur' van de vergadering op zich, doordat de videostream zich intelligent kan aanpassen om alle acties in de vergadering te volgen. De ‘Virtual Director'-functie maakt gebruik van AI-gebaseerde video- en audiostreams en Jabra's eigen AI-algoritmes. Mede door deze functies kan het beeld automatisch aangepast worden aan wat er in de vergadering gebeurt. Dit maakt het voor deelnemers op afstand persoonlijker en makkelijker om de gesprekken te volgen. De drie 13-megapixel camera’s zorgen voor een uniek 180-graden gezichtsveld in Panoramic-4K, zodat de hele ruimte zichtbaar is.

De Jabra PanaCast 50 is voorzien van negen krachtige Edge-processors, die speciaal zijn ontworpen voor audio en video. Ook beschikt hij over acht microfoons met nauwkeurige stemdetectie. Deze stemdetectie wordt ondersteund door intelligente algoritmes die storende geluiden onderdrukken.

De Jabra PanaCast 50 is beschikbaar vanaf 15 juni 2021 in de kleuren zwart en grijs voor 1065 euro.De Jabra PanaCast 20 is verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2021 in de kleur zwart voor 267 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.