Ads Top

Logitech lanceert schaalbare ‘all-in-one videobars’

Logitech lanceert de Logitech Rally Bar, een videovergaderoplossing ontworpen met oog op middelgrote ruimtes, en de Logitech Rally Bar Mini, die vooral bedoeld is voor kleine ruimtes.

De Rally Bar en Rally Bar Mini blinken volgens het bedrijf uit vanwege resoluties tot 4, kraakhelder gespreksgelui en stijlvol design: de Rally Bar en Rally Bar Mini bevatten afgeronde hoeken voor een elegante en minimalistische look. Er is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal op de speakers. Beide videobars zijn beschikbaar in de kleuren ‘Graphite’ of ‘White’.

De nieuwe Logitech RoomMate stelt gebruikers daarnaast in staat stelt om te werken met videovergaderdienst via Logitech camera’s, zonder een pc of Mac.

De Logitech Rally Bar ia aan het eind van dit kwartaal beschikbaar. De Rally Bar wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor Microsoft Teams Rooms op Android en Zoom Room app, waarbij Zoom direct beschikbaar is. De adviesprijs van de Rally Bar begint bij 3.999 euro en de Rally Bar Mini begint bij 2999. De Logitech Roommate zal verkrijgbaar zijn vanaf 999 euro. Beschikbaarheid van de Rally Bar Mini en Logitech Roommate volgt op een later moment.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.