Ads Top

Workstation on Wheels biedt ziekenhuizen mobiele communicatieoplossing

Logitech for Business, Ergotron, Wortell Videobutler, Microsoft, Intel, Philips en TechData bundelen de krachten speciaal voor ziekenhuizen die behoefte hebben aan een mobiele communicatieoplossing. Met de WoW bieden ze een oplossing voor patiënten om bij een langdurig ziekenhuisverblijf in goed contact te kunnen blijven met hun geliefden en familieleden.

De WoW is een samenstelling van verschillende producten en Microsoft Teams-software, waarmee het mogelijk wordt voor patiënten om eenvoudig, veilig en volledig ergonomisch met het thuisfront te videobellen.

De WoW is gebouwd op een mobiele en in hoogte verstelbare medische trolley van Ergotron, met een oplaadbare batterij, waarmee het ziekenhuispersoneel er 10 uur lang gebruik van kan maken.

De mobiele unit is uitgerust met de Logitech Meetup, een beeldscherm van Philips voor een perfecte video- en audiokwaliteit en de Logitech Tap, waarmee het apparaat met één druk op de knop eenvoudig te bedienen is. Dit wordt allemaal aangestuurd via de NUC, een minicomputer van Intel. Hiermee kunnen patiënten via de op maat gemaakte software van Wortell, Videobutler en Microsoft Teams eenvoudig videobellen met hun geliefden thuis. De WoW biedt een oplossing voor patiënten die immobiel zijn of zelf niet hun mobiele telefoon of tablet kunnen gebruiken tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Inmiddels zijn de eerste WoW’s al in gebruik en wordt de mobiele communicatieoplossing goed ontvangen door het ziekenhuispersoneel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.