Ads Top

ISDN2 verdwijnt vanaf september: 50.000 bedrijven uit de lucht

In september van dit jaar is het gedaan met de traditionele kabel uit de muur die jarenlang toegang bood tot internet en telefonie. Het inmiddels zwaar verouderde ISDN2 is dan voorgoed verleden tijd. Naar schatting van Tele2 Zakelijk blijkt dat 50.000 Nederlandse bedrijven per september letterlijk ‘uit de lucht’ zijn als ze niet tijdig actie ondernemen.

Het definitief stoppen van ISDN2 betekent dat bedrijven die vóór september geen alternatief regelen, onbereikbaar zijn voor klanten, investeerders, collega’s en andere geïnteresseerden. Omdat de gevolgen hiervan desastreus kunnen zijn voor desbetreffende ondernemers, luidt de Tele2 Zakelijk de noodklok. Het moderniseren van het traditionele telefonienetwerk is een noodzakelijke transitie, in het voorjaar van 2017 werd voor het eerst aangekondigd dat de stekker uit ISDN2 gaat. Gemiddeld duurt het 4 en 16 weken – afhankelijk van het pakket - om volledig over te stappen naar een digitaal alternatief.

Tele2 Zakelijk zet vandaag de oude vertrouwde postduif aan het werk om zakelijke ISDN2-gebruikers in het hele land aan te sporen direct over te stappen op ‘Het Nieuwe Bellen’. Postduiven vlogen vandaag uit om de bedrijven die nog niets hebben geregeld eraan te herinneren dat er werk aan de winkel is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.