Ads Top

Plantronics opent deur voor ITSP-partners met nieuwe VVX x50 Series Obi Edition-telefoons

Plantronics brengt de nieuwe Polycom VVX x50 Series Obi Edition-telefoons op de markt, speciaal ontworpen voor mkb-bedrijven. De serie bestaat uit zakelijke IP-desktoptelefoons die de legendarische Polycom-audio en het eenvoudig design combineren. Ook bieden de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons serviceproviders flexibiliteit en op maat gemaakte mogelijkheden bij het beheer van de telefoons voor mkb-bedrijven, tegen een betaalbare prijs.

Een onderscheidende kenmerk voor serviceproviders is, dat de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons worden beheerd via de Polycom-cloudservice – Polycom Device Management Services for Service Providers (PDMS-SP) –, een web-based configuratietool. Deze cloudservice vereenvoudigt het beheer, biedt bruikbare analytics en stroomlijnt de technische support van Polycom-desktoptelefoons. Als multitenant-platform ondersteunen PDMS-SP en VVX x50 Series Obi Edition-telefoons meerdere installaties. Ook is het platform schaalbaar tot een miljoen UCS-devices, allemaal te beheren vanuit de cloudportal.

Naast dat ze tegemoetkomen aan de behoeften van serviceproviders, sluiten de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons ook aan op de constant veranderende communicatiebehoeften van de mkb-markt. Dankzij de eenvoudige buttons en intuïtieve interface zijn de telefoons gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen, zodat ze integreren in bestaande workflows zonder de bedrijfsvoering te verstoren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.