Ads Top

Gigaset en NFON gaan samenwerking aan

Gigaset, de leverancier van professionele communicatieoplossingen voor het MKB, is een samenwerking aangegaan met NFON, de aanbieder van een ‘Made in Germany’-cloudoplossing voor zakelijke communicatie. De samenwerking scharniert op een hechte integratie van de DECT-IP-oplossingen van Gigaset pro met het telecommunicatieplatform van NFON.

Klanten kunnen alle doorkiesnummers beheren via het NFON Service-portal en op afstand nieuwe handsets toevoegen met de provisioning-functionaliteit. Zakelijke gebruikers hebben via hun handset toegang tot de centrale telefoongids en het PBX-menu, dat functies biedt zoals het doorverbinden van gesprekken, hotdesking (het tijdelijk doorschakelen naar een ander toestel) en wachtrijen.

 Markus Krammer, vicepresident Products & New Business bij NFON AG: “Door ons cloud-gebaseerde communicatieplatform te combineren met de DECT IP-oplossingen van Gigaset pro kunnen we onze klanten betrouwbare communicatie en toestellen van de hoogste kwaliteit bieden. Dit is een uitmuntende aanvulling op ons productaanbod.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.