Ads Top

Broadsoft- en Metaswitch-certificeringen voor Gigaset pro N510 en N720

De N510 en N720 IP PRO van Gigaset pro zijn nu beide geschikt voor gebruik met de cloudgebaseerde unified communications-platformen van Broadsoft en Metaswitch. De N510 doorstond de benodigde tests voor zowel een Broadworks- als een Metaswitch-certificering en is geschikt voor auto-provisioning-inzet op de platforms. De N720, die al over een Broadworks-certificaat beschikte, ontving daarnaast nu ook een certificaat voor auto-provisioning-inzet met Metaswitch.

Om te kunnen voldoen aan de certificeringseisen van Broadsoft en Metaswitch, werden de SIP-telefoons onderworpen aan tweehonderd tot driehonderd verschillende testscenario’s die ze allemaal succesvol moesten doorstaan. De scenario’s variëren van het opzetten van een telefoon- of videogesprek tot meer geavanceerde opties, zoals de mogelijkheid voor het ontvangen van configuratie-updates.

Dankzij de certificering kunnen eindgebruikers de N510 en N720 IP PRO met de bijbehorende Gigaset pro-handsets probleemloos gebruiken in combinatie met diensten die gebaseerd zijn op de hosted platformen van Broadsoft en Metaswitch. Het enige wat ze hoeven te doen, is de SIP-telefoons aansluiten op het netwerk en de toestellen zijn dan direct klaar voor gebruik. Deze vorm van auto-provisioning staat bij Broadsoft bekend als device management, bij Metaswitch spreekt men van end point packs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.