Ads Top

Schakelen tussen mobiele afzendnummers met nieuwe app van Voiceworks

Voiceworks, aanbieder van zakelijke vaste-, mobiele-, UC-, cloud- en dataoplossingen, introduceert zijn eigen app. Deze app biedt gebruikers de uitzonderlijke mogelijkheid om met een druk op de knop te schakelen tussen verschillende mobiele afzendernummers. Daarnaast biedt de app ook Visual Voicemail, waarmee direct zichtbaar is wie er ingesproken heeft en de beller met één handeling wordt teruggebeld. Ook hebben gebruikers vanaf hun smartphone 24/7 inzicht in het verbruik van hun mobiele abonnement. Deze whitelabel app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Dat gebruikers eenvoudig tussen twee mobiele nummers kunnen schakelen is volgens het bedruijf wereldwijd uniek. De Voiceworks’app biedt ook de mogelijkheid gebruik te maken van een visuele voicemail inbox. Hiermee ziet de gebruiker snel en eenvoudig wie er heeft ingesproken en kunnen de ingesproken berichten in een gewenste volgorde worden afgeluisterd of direct worden verwijderd. Het ingesproken bericht kan worden gestopt en teruggespoeld en de gebruiker kan degene die een bericht achter liet direct terugbellen.

De app geeft ook inzicht in het telefonieverbruik en daarmee antwoord op vragen als “hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe bundel in gaat” en “hoeveel data heb ik deze maand precies verbruikt binnen en buiten mijn bundel?” Hierin is ook tot een aantal maanden terug het onderscheid inzichtelijk tussen nationale en roaming-kosten.

De app is door Voiceworks ontwikkeld, maar nergens in de app wordt de naam of het logo van de leverancier gecommuniceerd. De app wordt namelijk puur whitelabel aan Voiceworks’ partners aangeboden, zodat iedere partner de app direct kan claimen als één van hemzelf.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.