Ads Top

ANL stapt ook over naar de Cloud van Dia Telecom

ANL Systeembeheer uit Den Haag was na vele jaren hard toe aan een nieuwe telefooncentrale. De medewerkers van ANL gebruikten tot voor kort een Avaya telefooncentrale met ISDN lijnen van KPN. ANL heeft gekozen om IP Telefonie vanuit de Cloud af te nemen bij Dia Telecom.
Leo Beerends, ondernemer en eigenaar van ANL Systeembeheer meldt: “Het vast bellen halen we nu uit de wolk. Ons Voice over IP bellen over internet is ondergebracht bij Dia Telecom. Het werkt sterk kostenbesparend en het ontzorgt mijn medewerkers bij ANL. Al het beheer wordt door Dia Telecom uitgevoerd. Vanuit de positieve ervaring bij een aantal van onze klanten hebben wij voor IP Telefonie vanuit de Cloud van Dia Telecom gekozen. Dia Telecom levert telefonie vanuit de Cloud die aansluit bij onze wensen en eisen op het gebied van betrouwbaarheid, bereikbaarheid  en functionaliteit.
Qua investering is de oplossing van Dia Telecom maximaal flexibel voor ANL. 'Uit onderzoek bleek dat wij tot wel 40% teveel betaalden voor capaciteit, ISDN lijnen en apparatuur die we niet nodig bleken te hebben. Met IP Telefonie vanuit de Cloud betalen we nu nooit te veel. Als wij straks overstappen op glasvezel van Dia Telecom, dan gaat de up-time garantie naar 99,9%. Nu is die garantie nog niet mogelijk omdat wij nog gebruik maken van de TV kabel en Ziggo Zakelijk. Door het simpelweg aan- of afmelden van een toestel bewegen onze telecomkosten naadloos mee met onze de werkelijke behoefte.'

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.