Ads Top

De nieuwe FRITZ!Fon M2

De nieuwe FRITZ!Fon M2 van AVM is nu verkrijgbaar in Nederland. Deze draadloze telefoon is geoptimaliseerd voor alle modellen van de FRITZ!Box met een DECT-basisstation, maar werkt ook in combinatie met stations van andere leveranciers. De FRITZ!Fon M2 biedt ondersteuning voor vijf talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits. De in wit met zilver uitgevoerde M2 combineert internetdiensten zoals e-mail, internetradio, newsfeeds (RSS) en podcasts met een breed scala aan telefoniemogelijkheden, zoals een handsfree-functie, sneltoetsen en een babyfoonfunctie. De antwoordmachines en het PC-telefoonboek zijn zeer gebruiksvriendelijk.
In de energiezuinige DECT Eco-modus wordt het DECT-veld volledig uitgeschakeld wanneer het basisstation en de handset zich in de stand-by modus bevinden. Dankzij het energiebeheer biedt het toestel een werkduur van 240 uur (10 dagen) in de stand-bymodus. De M2 biedt daarnaast kant-en-klare beveiliging door alleen versleutelde verbindingen toe te laten. AVM stelt gratis updates met nieuwe functionaliteiten beschikbaar die de gebruiker met een simpele druk op een knop kan downloaden en installeren. De FRITZ!Fon M2 is per direct in de winkel verkrijgbaar.
In de DECT Eco-modus wordt het DECT-veld volledig uitgeschakeld als de M2 zich in de stand-bymodus bevindt. De verbinding met de draadloze DECT-telefoon blijft daarbij echter in stand. Wanneer een gesprek binnenkomt, ontvangt de M2 automatisch een signaal van het basisstation, zodat het gesprek direct kan worden aangenomen. De DECT Eco-modus kan ook worden gebruikt in combinatie met de ‘niet storen’ functie. Alle modellen van de FRITZ!Fon van AVM zijn voorzien van de DECT Eco-modus.
Dankzij een werkduur van meer dan 240 uur (10 dagen) in de stand-bymodus blijft de batterij in de FRITZ!Fon M2 dagenlang werken zonder de noodzaak om het toestel op het oplaadstation te plaatsen. Met een gesprekstijd tot 15 uur biedt het toestel optimale vrijheid voor zelfs de langste gesprekken.
De M2 registreert zichzelf snel en automatisch bij het DECT-basistation. Het enige dat de gebruiker hiervoor hoeft te doen, is de telefoon inschakelen en op de zoekknop van de FRITZ!Box te drukken. Het ergonomische ontwerp van het toestel wordt gecompleteerd door een hoogwaardig zwart/wit-display en een verlicht toetsenblok. Het menu van het nieuwe model van d

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.