Ads Top

StartReady-medewerker behaalt exclusieve Lync Master titel

Paul-Christiaan Diks, lid van het MT van StartReady en verantwoordelijk voor Research & Developement, heeft deze week zijn Lync Master cerfificaat behaald. Het aantal Lync Masters in Nederland zijn op één hand te tellen. Wereldwijd zijn er circa 60 Lync Masters.
Het Microsoft Certified Master Program is een exclusief trainings- en certificeringsprogramma op hoog niveau voor de ervaren IT-professional. Het programma omvat drie weken intensieve training, een geschreven examen en een praktijkexamen. Dit alles vindt plaats in de Verenigde Staten.
Het Microsoft Certified Master program van Lync Server 2010 wordt gezien als het belangrijkste trainings- en certificeringprogramma voor Lync Server 2010. Lync Masters hebben diepgaande kennis van het Lync Server 2010 platform. Zij weten als geen ander hoe technische veranderingen de uiteindelijke oplossingen beïnvloeden bij het bouwen en ontwerpen van klantspecifieke oplossingen. Ze kunnen hulp bieden bij configuratie- en performance-problemen en een Microsoft Lync Server 2010 infrastructuur beheren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.