Ads Top

Kolmisoft lanceert nieuwe versie VoIP-software

Kolmisoft heeft MOR 11 gelanceerd, de niewste versie van haar VoIP Softswitch met de functie Facturatie en Routing. MOR11 biedt de gelegenheid aan alternatieve telecombedrijven om hun dienstverlening voor gesprekken aanzienlijk te verbeteren.
MOR 11 werd ontworpen voor kleine en middelgrote telecombedrijven gespecialiseerd in het leveren van verscheidene VoIP-diensten. MOR 11 ondersteunt nu uitgebreide API, een verbeterde actieve gesprekscontrole, verbeterde online cash flowcontrole en een volledig nieuwe functie die het telecombedrijven mogelijk maakt om hun eigen "clouds" te maken en een virtueel commercieel telfoonsysteem met meerdere lijnen, of PBX te lanceren.  
Door de nieuwe API (toepassing voor de programmeringsinterface) in MOR kunnen telecombedrijven hun gegevens voor facturatie en routing integreren met om het even welke ERP, CRM of boekhoudingssoftware.  Zo'n integratie versnelt de verwerking door de klantendienst, met inbegrip van de helpdesk, rapportering en facturatie. Bovendien kunnen dienstverleners van gesprekken hun verkoop verhogen door een meer flexibele prijsvorming, aangepaste aanbiedingen en een verzekering en uitvoering van de diensten.
Een doorbraak van de functie nieuwe Actieve Gesprekken heeft ervoor gezorgd dat beheerders de gesprekken kunnen zien die op dit moment in het systeem zijn. Indien beheerders grote fluctuaties opmerken, kunnen ze op het moment zelf reageren om de systeemstabiliteit te behouden door gesprekken opnieuw te configureren of de prijzen en/of gespreksrichtingen te wijzigen.
Door een nieuwe "Monitoring Add-on" (controletoevoeging) kunnen het verkeer en de kredietlimieten ingesteld en aangepast worden voor elke telecomklant en kan er gereageerd worden als de limieten bereikt zijn. Er kunnen e-mail alerts op basis van klantenverkeer of kredietlimiet naar de klant verzonden worden bij onregelmatigheden of de klant kan geblokkeerd worden indien het verkeer aanzienlijk toeneemt.  Het is aan de telecombedrijven om de grenzen in te stellen; MOR 11 zorgt voor de regeling. Telecombedrijven kunnen nu hun cash flow controleren omdat het gegevensverkeer van de gebruiker omgezet wordt in Dollars op het moment zelf. Alle verdachte gebruikershandelingen worden gecontroleerd en er verschijnen meldingen van pogingen tot hacking van zodra MOR weergeeft dat er een gebruiker op een verdachte manier toegang probeert te krijgen tot MOR. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.