Ads Top

Headset ontvangt als eerste nieuwe TCO-certificaat

Plantronics, Inc is het eerste headsetbedrijf dat het certificaat TCO Certified Headsets 2 heeft ontvangen. De nieuwe certificering, die vandaag is gelanceerd, wordt toegekend aan headsets die de best mogelijk prestaties leveren, gebruiksvriendelijk zijn en het milieu minimaal belasten. Het programma bouwt voort op het bestaande TCO’07 certificeringprogramma waarvan de nadruk ligt op duurzaamheid, naleving van de milieuwetgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Headsets die TCO Certified zijn, zijn getest op lage emissies, superieure geluidskwaliteit en hoge duurzaamheid.
De eerste headset die het nieuwe TCO-certificaat heeft ontvangen, is de Plantronics Savi 740. Dit is de lichtste DECT headset op de markt waarmee kantoormedewerkers hun gesprekken kunnen beheren die binnenkomen via een pc, vaste telefoon of mobiele telefoon. Bovendien kunnen ze, indien gewenst, naadloos schakelen tussen deze drie apparaten. De headset biedt de gebruiker tot 120 meter roaming bereik. De drie draagstijlen: over het oor, over het hoofd en achter de nek bieden gebruikers keuze voor maximaal comfort en flexibiliteit.
Plantronics was het eerste bedrijf dat in maart 2007 de eerste TCO-certificering – TCO’07 – ontving. Momenteel zijn meer dan 100 Plantronics-headsets voorzien van het TCO ’07-label: dit is tweemaal zoveel als bij iedere andere headsetfabrikant. Alle nieuwe Plantronics-headsets, die eerder deze maand zijn gelanceerd, waaronder de Savi 700-serie, Savi 400-serie, CS500™ serie en de Blackwire® 435, worden momenteel beoordeeld voor het nieuwe label TCO Certified Headsets 2. In het komende jaar zullen alle Plantronics-producten de nodige tests ondergaan om te voldoen aan de laatste eisen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.