Ads Top

Nieuwste versie Avaya Aura maakt UC bereikbaar voor middelgrote bedrijven


De nieuwe versie van Avaya Aura maakt Unified Communications (UC) en intern samenwerken toegankelijk voor middelgrote organisaties. Deze virtuele UC-oplossing op basis van één server is geschikt voor organisaties tot 2.400 medewerkers op maximaal 250 locaties en rekent af met het beheer van meerdere communicatie-infrastructuren binnen een bedrijf, zoals pagers, draadloze en vaste telefonie. De oplossing biedt een vereenvoudigde communicatie-infrastructuur met kostenbesparing als gevolg. Middelgrote organisaties kunnen nu ook profiteren van voordelige, geavanceerde Unified Communications- en contactcenterfunctionaliteit.
De nieuwe Avaya Aura-versie voor middelgrote organisaties is een van de eerste oplossingen met virtualisatietechnieken en gebaseerd op real-time communicatiestandaarden. Virtualisatie maakt het softwarematig mogelijk dat verschillende applicaties gelijktijdig op één server draaien. Deze technologie is voor Avaya dé methode om in de toekomst applicaties te implementeren.
Gebruikers hebben tot 75 procent minder hardware, stroom en koelingsapparatuur nodig. Ook de onderhoudswerkzaamheden nemen daardoor met driekwart af. Dit alles resulteert in een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership en een milieuvriendelijker bedrijfsvoering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.