Ads Top

BAM kiest voor UC Cisco


Koninklijke BAM Groep nv, het grootste bouw- en vastgoedconcern van Nederland, vervangt de telefonievoorzieningen op kantoor- en bouwlocaties door het Unified Communications (UC)-platform van Cisco. De telefonievoorzieningen maken bij BAM de komende jaren plaats voor Cisco's geïntegreerde telefonie-, video- en samenwerkingsdiensten. BAM Techniek, dat levering, installatie en onderhoud van het Cisco platform verzorgt, voorziet momenteel de eerste BAM-vestigingen van deze op IP-technologie gebaseerde communicatieoplossing. BAM Techniek biedt als Cisco partner deze dienstverlening ook aan derden aan.
BAM heeft zich bij de keuze laten leiden door de mogelijkheid tot structurele kostenverlaging, de toekomstvastheid van de oplossing en de integratie met de overige IT-systemen die bij BAM in gebruik zijn. Ook de internationale toepasbaarheid van de overeenkomst met Cisco was een belangrijke factor.
Naast de samenwerking tussen Cisco en BAM op het gebied van Unified Communications hebben beide ondernemingen tevens besloten om gezamenlijk de markt voor zogenoemde green datacenters te ontwikkelen. Bovendien zal BAM Techniek een rol spelen bij het concretiseren van Cisco’s Connected Real Estate Visie in de Nederlandse markt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.